Hoppa till innehåll
Transportbilar

NYTT TRANSPORTBILSPROGRAM

Uppdaterat modellprogram

Återupptäck marknadens bredaste transportbilsprogram, särskilt designat för alla proffs och anpassat för att täcka samtliga behov. Ta del av alla fördelar med eldrift i vårt nya modellprogram som sträcker sig från nya Berlingo till nya Jumper, med volymer från 3,3 m3 till 17 m3.

NYTT TRANSPORTBILS-PROGRAM

Uppdaterat modellprogram

Återupptäck marknadens bredaste transportbilsprogram, särskilt designat för hantverkare och anpassat för alla behov. Ta del av alla fördelar med eldrift i vårt nya modellprogram som sträcker sig från nya Berlingo till nya Jumper, med volymer från 3,3 m3 till 17 m3.

NYA BERLINGO & Ë-BERLINGO

Utnyttja Berlingons alla fördelar – den smidiga och kompakta transportbilen med en ny design, nya funktioner och Citroëns alla bekvämligheter.

 

Finns även tillgänglig i helelektrisk version.

För alla dina behov

Du väljer, utifrån dina behov och önskemål. Berlingon anpassar sig till dina behov och levereras i två karosslängder med en lastkapacitet på upp till 4,4 m³.

Advanced Comfort-säten

Citroëns Advanced Comfort-säten, designade med förstärkt specialskum som förbättrar bilens komfort och skapar en hemtrevlig känsla.

Dockningsstation för smartphone

Nya Berlingo har ett dedikerat utrymme för din smartphone*, vilket underlättar körningen. Din smartphone parkopplas automatiskt med din bil via Bluetooth så att du kan använda den för att navigera, ringa, ta emot telefonsamtal, lyssna på radio och använda övriga funktioner.

 

* Endast tillgänglig på versionen med dieselmotor.

NYA JUMPY & Ë-JUMPY

Återupptäck Jumpy. Upplev det självklara valet bland mångsidiga transportbilar, med ett flertal funktioner och en modern design.

 

Finns även tillgänglig i helelektrisk version. 

Hantverkarens bästa vän

Få tillgång till en rad praktiska funktioner, som Moduworksoffan (för transport av föremål som är upp till 4 meter långa) samt en imponerande lastvolym på 6,3 m3.

Modern teknik

Bilens 10-tums pekskärm med dess nya infotainmentsystem förenklar din körning.

Förarassistansfunktioner

16 förarassistansfunktioner finns tillgängliga för att underlätta körningen och göra dina dagliga arbetsresor säkrare.

NYA JUMPER & Ë-JUMPER

Anpassad efter dina behov
Återupptäck den förnyade stilen hos nya Jumper, nu även tillgänglig som 100 % elektrisk.

Skapad för dina uppdrag

Modellprogrammets största transportbil med en lastkapacitet på upp till 1 425 kg och en lastvolym på 17 m3. Alltid till din tjänst.

Ökad räckvidd

Utnyttja en räckvidd på upp till 380 km och en snabbladdningskapacitet på 150 kW.