COVID19-information

LÄS MER

Citroën Advanced Comfort

VÅRT VARUMÄRKESLÖFTE SEDAN 100 ÅR: KOMFORT!

Sedan starten 1919 ligger CITROËN i framkant inom bilindustrins gällande komfort. Ett löfte som idag illustreras av varumärket "Be different, feel good" och inspireras av de viktigaste pelarna i innovationen av CITROËN ADVANCED COMFORT®-programmet: en avkopplande miljö, att förenkla livet ombord, att ge en känsla av inre välbefinnande.
Tranche-5.jpg

Var hittar du Citroën Advanced Comfort?

-

Med CITROËN ADVANCED COMFORT® visar Citroën sitt kunnande genom att svara upp till alla dina förväntningar.


Att upptäcka CITROËN ADVANCED COMFORT®-programmet är det väldigt enkelt!
Leta bara efter CITROËN ADVANCED COMFORT®-logotypen högst upp på sidan och starta videon för att upptäcka de exklusiva komfortattributen för fordonet du väljer.

GIF2.gif
597x597.jpg

UNDERLÄTTA LIVET OMBORD

Du spenderar mycket tid i din bil. Därför har Citroën gått ut för att göra din resa så bekväm som möjligt genom att designa en rymlig, snygg och funktionell inredning med gott om förvaringsutrymmen.

Rent konkret?

Du kan förvara allt du behöver i Modutop® hos Berlingo eller i C4 Cactus Top Box för att hålla allt inom räckhåll utan att du stökar ner ditt fordon!

EN STRESSFRI RESALugn och avslappnad. Är det hur du tycker om att känna dig när du är på resande fot? Citroën Advanced Comfort®-programmet har utformats för att leverera en ny form av komfort där allt är väldigt tyst och tillgängligt så att du kan koppla av och njuta av din resa. Förutom våra bekväma säten och vår tysta kupé har buller och vibrationer från vägen minskat så att varje Citroën ger oöverträffad komfort för alla passagerare.

Rent konkret?

Citroën C4 SpaceTourer och Grand C4 SpaceTourer demonstrerar perfekt Citroëns expertis. Välkomnande, ljus, rymlig och varm, de känns som hemma från det ögonblick du hoppar in. En viktig del av denna exceptionella känsla är Relax-pack, vilket ger ultimata MPV-komfort för alla genom användning av teknik.597x597.jpg
597x597_Page_CAC.jpg

SÖMLÖST ANVÄNDANDEAnslutningsproblem och timmar att ringa från sidan av vägen är saker från det förflutna. Med den praktiska och intuitiva tekniken för körhjälp och förbättrad anslutning för dina personliga enheter, håller du dig uppkopplad med din bil.

Körningen blir bekvämare, enklare och säkrare.

... TACK VARE DIN PERSONLIGA ASSISTENT CITROËN ADVANCED COMFORT® !

597x597_1.jpg

INRE VÄLBEFINNANDE

Efter en mycket upptagen dag måste vi alla pusta ut! Med hjälp av ny teknik och en intelligent design är Citroën Advanced Comfort® ett program som håller dig avslappnad och uppdaterad i kropp och själ! För att göra det har din bil utformats för att skapa en fredlig känsla, med vilsam och justerbar omgivande belysning, mjuka och inbjudande material och hälsosam luftkvalitet. Varför ska inte din bils inre vara en källa till lugn och välbefinnande? Upptäck det själv!

... OCH KOPPLA AV MED CITROËN ADVANCED COMFORT® !

Top