Hoppa till innehåll
Nu presenterar Citroën nästa generation transportbilar

Nu presenterar Citroën nästa generation transportbilar

02/11/2023

Nu presenterar Citroën sina nya transportbilar som ska lanseras under 2024. Tillgängliga i tre segment, med både förbränningsmotorer och eldrift, är bilmärkena redo att erbjuda det senaste på marknaden till svenska transportbilskunder.

 

Citroëns transportbilar erbjuds i alla tre storlekssegment. Ett brett utbud av drivlinor, både förbränningsmotorer och elmotorer, tillsammans med flera möjligheter att modifiera transportbilarna har gjort att många företag valt transportbilar från Citroën.

 

– Under flera år har vi på Citroën Sverige tillsammans med våra återförsäljare kunnat erbjuda Citroëns transportbilar. Nu är det dags att presentera nästa generation som vi ska lansera under nästa år och därmed erbjuda nya möjligheter för Sveriges företag, säger Patrik Hansson, Brand Manager LCV, på Citroën Sverige.

 

 

Ett nytt utbud av transportbilar

I storleksordning över tre segment erbjuder Citroën modellerna Berlingo, Jumpy och Jumper. Nu uppdateras samtliga modeller i nya utföranden anpassade för respektive bilmärke.

 

Nyheter inkluderar allt från mer modern design, mer digital utrustning anpassad för dagens behov och med motorer som möter kraven från olika branscher, från elektriskt med noll utsläpp, till bränslesnåla förbränningsmotorer.

 

– Våra transportbilar har varit väldigt konkurrenskraftiga på den svenska marknaden och nu med våra nya uppdaterade versioner kommer vi att stå redo med moderna modeller som möter behoven från dagens transportbilsförare. Och dessutom kan vi fortsätta erbjuda låga drift- och servicekostnader, oavsett om det gäller förbränningsmotorer eller eldrift, säger Patrik Hansson.

 

 

Nyheter

Nya Berlingo, Jumpy och Jumper har alla uppdaterats med ny design som inkluderar en ny front och en uppdaterad instrumentpanel som båda bär Citroëns nya logotyp och emblem. Modellerna kommer också att erbjudas i en ny färg, Karma Blue.

 

Citroën är känt för sin klassledande komfort och nu med de nya transportbilarna tas detta till en ny nivå. Nya Berlingo blir den första transportbilen att utrustas med Citroën Advanced Comfort-säten som är helt exklusiva för Citroën, och samtliga tre segment erbjuder förarassistanssystem och digitala uppkopplingar för att underlätta vardagliga resor.

 

 

Lansering under 2024

Under våren 2024 kommer Citroën att lansera sina nya transportbilar i Sverige, med ett brett utbud av drivlinor, hög anpassningsförmåga och låga drift- och servicekostnader.

 

– Vi ser fram emot att äntligen få uppdatera hela transportbilsportföljen för Citroën. Vi arbetar just nu med att paketera produkterna för den svenska marknaden och med att ta fram konkurrenskraftiga erbjudanden för svenska företag som är redo att uppdatera sin transportbilsflotta med det absolut senaste och bästa på marknaden, avslutar Patrik Hansson, Brand Manager LCV, Citroën Sverige.