Hoppa till innehåll
Privatleasa nya Citroën C5 Aircross

Privatleasa nya Citroën C5 Aircross i 12 eller 36 månader

27/01/2023

Utökad komfort och en helt ny design. Nu kan du privatleasa nya Citroën C5 Aircross i 12 eller 36 månader till ett förmånligt pris – välj själv den leasingperiod som passar dig bäst, från 3 999 kr/mån.

– Nya C5 Aircross är en rejäl SUV och ett riktmärke för komfort och rymlighet, det är en bil som helt enkelt har precis allt som familjen behöver. Sedan finns det stora möjligheter att anpassa bilen efter tycke och smak också, säger Casper Tönning, produktchef på Citroën Sverige, och fortsätter.

– Vi ser att bland våra kunder som väljer privatleasing vill en del ha en kortare leasingperiod och andra vill ha en längre. Därför har vi valt att möta kundernas behov med en kortare leasingperiod på 12 månader och en längre leasingperiod på 36 månader.

 

Levereras med hög Citroën-komfort

Att nya Citroën C5 Aircross levereras med en ny design märks inte minst av på fronten, där den nya ljussignaturen innebär att modellen sticker ut från mängden. C5 Aircross har en dynamisk stil som utstrålar kraft och elegans, med lättmetallfälgar och ett rymligt passagerarutrymme.

Nya Citroën C5 Aircross är ett prisvärt alternativ som kommer utrustad med en effektiv och högpresterande bensinmotor, och med en smidig automatisk växellåda, säger Casper Tönning, och fortsätter:

– Varje resa kommer kännas trygg, både för föraren och för passagerarna. Hög komfort är starkt förknippat med Citroën och det är något som märks av tydligt i nya C5 Aircross, med toppmoderna uppkopplingsmöjligheter och den senaste generationens förarassistans- och säkerhetsteknik. 

 

Välutrustad SUV för hela familjen

Citroën C5 Aircross kommer välutrustad med allt från LED-strålkastare till en innovativ instrumentpanel och en backkamera med 180-gradersvy. I det förmånliga priset ingår både service och 1 000 mil per år – men möjlighet finns att lägga till så det ingår 1 500 eller 2 000 mil för upp till 400 kronor extra i månaden.

– För alla som är på jakt efter en perfekt SUV för hela familjen är det bara att slå till. Månadskostnaden från 3 999 kronor innebär att du får väldigt mycket bil för pengarna, säger Casper Tönning, produktchef på Citroën Sverige.