Hoppa till innehåll
Expertis

ETT ÅRHUNDRADE AV EXPERTIS

I över 100 år har Citroën troget erbjudit dig det allra bästa inom fordonsexpertis. Vårt nätverk av passionerade experter erbjuder tjänster för alla dina behov, både vad gäller reservdelar och reparationer. Citroën tillhandahåller också skräddarsydda tjänster som passar för de reservdelar Citroën-nätverket använder för underhåll av din bil. 

CITROËN EXPERTIS

Skräddarsydda servicescheman

Eftersom Citroëns experter kan bilar från grunden är du i trygga händer. Utnyttja ett serviceschema till bästa pris och känn dig trygg med säker körning. Citroëns experter tar fram serviceschema utifrån din bils ålder.

Citroën originalservice

Service enligt serviceschema kan vara varje eller vartannat år beroende på modell. Våra auktoriserade verkstäder använder alltid Citroën originalreservdelar och mekaniker är certifierade för att serva din Citroën, något som är viktigt för din bils livslängd.

Citroën basservice

Citroën Basservice är en service som är utvecklat för Citroëns personbilar, som är 5 år eller äldre. En välutbildad Citroën mekaniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar, så som olja och oljefilter. Servicen innefattar ochså kontroller av vitala delar för onormalt slitage och dess funktionalitet. Samt ett diagnostest i bilen system med elektronisk diagnostester. Till ett överkomligt pris, kan du känna dig trygg och säker i din Citroën.

RESERVDELAR

Reservdelar

Citroënnätverket kan erbjuda ett stort urval av reservdelar för din bil. Originaldelar, märkesoberoende delar, utbytesdelar och reparation, våra experter anpassar sig efter dina behov och hittar den bästa lösningen utifrån din budget. 

Originaldelar

Var lika krävande med underhållet på din Citroën som du var vid inköpet av bilen: välj originaldelar som är framtagna för just din bil. Citroën originaldelar är testade av experter (för driftsäkerhet, motstånd, hållbarhet och med tester som är specifika för respektive del, som exempelvis krocktester) och har specifikationer som är identiska med biltillverkningens specifikationer, så att du kan köra i lugn och ro.  Delarna distribueras genom Citroënnätverket, över hela världen. 

Märkesoberoende delar

Det är möjligt att köpa billigare reservdelar till din Citroën. Eurorepar märkesoberoende delar och med 2 års garanti är kontrollerade av våra experter och reducerar kostnaden för underhåll för bilar som är över 3 år gamla. Delarna finns hos alla auktoriserade verkstäder med ett sortiment på över 12 000 artiklar.

Utbytesdelar

Ge ett andra liv till reservdelar (ända ner till motorn) och bidra till att skydda miljön. Detta är möjligt tack vare utbytesdelar. Delar från verkstäder renoveras genom en strikt process, med samma krav som gäller för originaldelar. Citroën erbjuder ett stort sortiment av utbytesdelar, renoverade eller reparerade delar som alltid kommer med garanti. Spara upp till 40 % jämfört med en ny del.

Begagnade delar

För att reducera underhållskostnader kan din verkstad erbjuda dig en offert baserad på begagnade delar. Sänk priset på reservdelar med upp till 50 % jämfört med nya delar. Du får en högkvalitativ reparation till en lägre kostnad. Dessa delar har valts ut från våra renoveringspartners och är godkända i utmärkt skick, för att kunna återanvändas på din bil.

CITROËN TILLBEHÖR

Anpassa din Citroën efter dina behov med ett stort sortiment av tillbehör. Välj mellan transportlösningar (takboxar, släp osv.), säkerhets- och komfortrelaterade lösningar eller teknik. Du kan köpa dessa tillbehör hos våra återförsäljare.