Hoppa till innehåll
Fastpris

FASTPRIS

Citroën vill alltid vara nära dig, redo att hjälpa din bil och alltid kunna erbjuda lösningar. Framför allt ska det vara enkelt för dig att välja rätt lösning för just din bil.

Därför har Citroën tagit fram fastpris på speciellt efterfrågade reservdelar till flera av våra populära modeller. På så vis vet du alltid precis vad den nya reservdelen och det medföljande arbetet kommer att kosta.

Våra kunniga Citroën-specialister ser till att arbetet utförs helt enligt fabrikens instruktioner, så att du kan vara trygg med att dessa originaldelar fungerar optimalt och att din bils livslängd förlängs. 

Byte av bromsbelägg och bromsskivor fram

Vissa delar av bromssystemet slits varje gång du bromsar och måste ibland bytas ut. Det är framför allt körstil och körförhållande som styr hur ofta dessa delar måste bytas ut. Därför kontrolleras alltid dina bromsar i samband med service och besiktning, så du kan vara säker på att dina bromsar fungerar precis som de ska när de behövs.

Citroën fastpriser för bromsbelägg och bromsskivor finns för följande modeller*:
Modell Pris från
C3 4 098 kr
C4 4 098 kr
C4 Cactus 4 098 kr
Berlingo 4 098 kr
Jumper 4 898 kr
I de fall där endast bromsbeläggen behöver bytas gäller följande fastpriser*:
Modell Pris från
C3 2 098 kr
C4 2 298 kr
C4 Cactus 2 298 kr
Berlingo 2 098 kr
Jumper 2 298 kr
*Inkluderar arbetskostnad samt reservdelar.

Byte av kamrem

Kamremmen är en av de viktigaste delarna i din bils motor och måste bytas efter rekommenderade intervaller, då användning av motorn sliter på kamremmen. Bytesintervaller för kamrem är olika beroende på vilken motor din bil har och dessa intervall kontrolleras alltid i samband med service på en auktoriserad verkstad, så att du kan vara säker på att du inte drabbas av problem med motorn.

Citroëns fastpriser gäller byte av kamrem för följande modeller (vattenpumpsbyte ingår inte i fastpris, utförs från 2 900 kr):
Modell Pris från
C3 7 995 kr
C4 7 995 kr
C4 Cactus 7 995 kr
Berlingo 7 995 kr
Jumper 7 995 kr