Hoppa till innehåll
Servicetjänster

SERVICE HOS DIN CITROËNVERKSTAD

UNDERHÅLL AV DIN CITROËN

Dra nytta av expertis hos en auktoriserad Citroënverkstad.

Tack vare appen My Citroën kan du bli påmind om att utföra din service och hitta information om den i din servicebok.

Boka tid för service med några få klick online.

SERVICE FÖR DINA BEHOV

Citroën erbjuder service som passar dina behov:
 

  • Originalservice hos en auktoriserad Citroënverkstad utgår alltid från fabrikens instruktioner om vad som behöver kontrolleras och åtgärdas för att i största mån undvika dyra reparationer i framtiden. Service enligt serviceschema kan vara varje eller vartannat år beroende på modell.

  • Basservice är en service som är utvecklat för Citroëns personbilar, som är 5 år eller äldre. En välutbildad Citroën-mekaniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar, så som olja och oljefilter. Servicen innefattar också kontroller av vitala delar för onormalt slitage och dess funktionalitet, samt ett diagnostest i bilens system – allt till ett överkomligt pris så att du kan känna dig trygg och säker i din Citroën.

SERVICEPAKET

När du väljer ett servicepaket hos Citroën får du alltid heltäckande erbjudanden som inkluderar både reservdelar och arbetskostnad.

EN NY UPPLEVELSE MED MY CITROËN

Med appen My Citroën kan du vara uppkopplad till din bil och få åtkomst till information direkt i appen. Tack vare detta kan du dra nytta av att ha personlig kontroll övervakning och kontroll över ditt fordon och tillgång till Citroëns tjänster. Upptäck de viktigaste funktionerna i My Citroën.

SERVICEERBJUDANDEN

Upptäck våra aktuella serviceerbjudanden.