Hoppa till innehåll
Underhåll diesel/bensin

UNDERHÅLL AV BIL MED FÖRBRÄNNINGSMOTOR

Vill du att din bil ska få ett stabilt och långsiktigt underhåll? Se till att den servas regelbundet enligt Citroëns rekommendationer. I din servicebok hittar du all service som behöver utföras och tidpunkt för alla servicetillfällen. Tillverkargarantin är delvis beroende av utförandet av dessa schemalagda servicetillfällen.

För att förenkla din vardag är serviceboken numera digital. My Citroën-appen underlättar för dig genom att påmmina om när underhåll måste utföras.

 

UTNYTTJA SERVICEPLANER

Som du säkert känner till kan regelbunden service av din bil förhindra eventuella haverier.

Du kan vara trygg med att Citroën-nätverket har kompetens, kunnande och teknik för att ta hand om din bil enligt dess tekniska specifikationer. 

Citroën erbjuder exklusiva och förmånliga serviceplaner, inklusive tillverkarservice, oljebyte, bromskontroller och luftkonditioneringskontroller. Detta samtidigt som du kan ha koll på din bilbudget, tack vare planer som täcker reservdels- och arbetskostnader.

BOKA SERVICE ONLINE

Oavsett om du behöver ett oljebyte, en bromskontroll eller service av luftkonditioneringen, kan du boka service för din bil online, oavsett vilken modell du har. Spara tid och välj en tidpunkt som passar dig, genom bara några klick.

HYBRID/ELEKTRISK: VILKET UNDERHÅLL KRÄVS?

Du har köpt en plug-in hybrid eller en elbil från Citroën och då finns det ingenting bättre än Citroëns tekniska expertis. Med Citroëns breda nätverk av återförsäljare och verkstäder har du möjligheten att ge din bil rätt service.