COVID19-information

LÄS MER

Vår organisation

Små- och medelstora företag

Din bil är ditt kontor

Alla yrkesverksamma – från egenföretagare, företagsanställda och taxiförare till körskolor och små- och medelstora företag – har sina egna behov i fråga om mobilitet. Citroën Business har ett brett utbud av fordon, för alla företags specifika behov.

Citroën Business - Mycket små företag/SMF

Större företag

Dina bilar är en del av din profil.

Citroën Business - Större kunder

En särskild kundansvarig från Citroën erbjuder råd och stöd till uthyrningsfirmor, leasingföretag och större kunder. De ger dig vägledning för att hjälpa dig att bygga din egen skräddarsydda lösning.


Välkommen att kontakta oss på foretag@citroen.se

Citroën Business-tjänster

Tjänster från A till Ö

Citroën Business - Rätt fordon

Rätt fordon

Ett komplett modellprogram: Citroën Business-serien, DS Executive-serien, transportbilar och tjänstebilar, specialfordon eller påbyggnationer. Citroën erbjuder ett brett utbud av fordon anpassade för en mängd olika användningsområden.

Citroën Business - Skräddarsydda tjänster

Skräddarsydda tjänster

Citroën hjälper dig att hålla dina fordon effektiva, tillförlitliga och säkra med en rad tjänster anpassade till dina behov. Du kan lita på att proffsen på Citroën gör sitt yttersta och deras arbete kommer att hålla dig igång var du än är i flera år.

Citroën Business - Skräddarsydda finansieringslösningar

Skräddarsydda finansieringslösningar

Förutom vanliga kreditprodukter (avbetalning och leasing), erbjuder Citroën också omfattande, skräddarsydda lösningar som kombinerar kredit och skräddarsydda tjänster (fordonstjänster, försäkringar, bensinkort osv.)

Top