COVID19-information

LÄS MER

AKTUELLA KAMPANJER

  

Här hittar du alla aktuella kampanjer och erbjudanden för Citroëns personbilar. Våra kampanjer för transportbilar hittar du här.


C4 CACTUS


När komfort är en självklarhet väljer du Citroën C4 Cactus.

Just nu får du Citroëns komfortabla halvkombi från endast 164.900 kr – och då får du dessutom en bränslecheck* på 10.000 kr på köpet.

Citroën C4 Cactus är skapad för din komforts skull och erbjuder bland annat innovativ teknik i framkant, effektiva motorer, smart fjädring och Citroëns Advanced Comfort-säten. Allt för att din resa alltid ska vara precis så behaglig som du vill att den ska vara.


Så välj komfort. Välj Citroën C4 Cactus.


* Bränslechecken betalas ut i form av ett Citroënkort laddat med 10.000 kr inkl. moms.

Citroen_C4_Cactus

  

Citroën C5 Aircross SUV – automat på köpet

Citroen_C5_Automat_Pa_Kopet


Just nu ger vi dig en fantastisk chans att få Citroëns stora SUV med automat på köpet och därmed spara 20.000 kr. Med förstklassig komfort, otrolig rymlighet och innovativ teknologi är det en SUV för både vardagen och för de spontana äventyren. Med den 8-stegade automatlådan och de kraftfulla motorerna får du även en fantastisk körupplevelse med sömlösa växlingar.

  

CITROËN JOY PRIVATLEASING


Det ska aldrig vara krångligt att välja en ny bil utrustad precis som du vill ha den och med Citroën Joy Privatleasing är det lite enkelt som det är kul. Ta del av våra privatleasingerbjudanden och få ett enkelt bilägande utan bekymmer. Privatleasa en Citroën från 1.899 kr/mån.

Citroen_Joy_Privatleasing

 

Top