COVID19-information

LÄS MER

KAMPANJER

   

Här hittar du alla aktuella kampanjer och erbjudanden för Citroëns personbilar och transportbilar.Citroën C5 Aircross SUV – automat på köpet


Just nu ger vi dig en fantastisk chans att få Citroëns stora SUV med automat på köpet och därmed spara 20.000 kr. Med förstklassig komfort, otrolig rymlighet och innovativ teknologi är det en SUV för både vardagen och för de spontana äventyren. Med den 8-stegade automatlådan och de kraftfulla motorerna får du även en fantastisk körupplevelse med sömlösa växlingar.

Citroen_C5_Automat_Pa_Kopet

Citroën Joy Privatleasing

Citroen_Joy_Privatleasing


Det ska aldrig vara krångligt att välja en ny bil utrustad precis som du vill ha den och med Citroën Joy Privatleasing är det lite enkelt som det är kul. Ta del av våra privatleasingerbjudanden och få ett enkelt bilägande utan bekymmer. Privatleasa en Citroën från 1.999 kr/mån.Citroën C4 Cactus


När komfort är en självklarhet väljer du halvkombin Citroën C4 Cactus. Just nu får du den från 159.900 kr och för dig som önskar ett smidigt bilägande finns även privatleasing från 2.699 kr/mån. Med Citroën C4 Cactus Advanced Comfort-säten och smarta fjädring är din resa alltid behaglig.

c4_cactusCitroën Transportbilar – Sveriges skönaste arbetsplats

Citroen_Transportbil


Vi på Citroën vet att du spenderar mycket tid i din transportbil och därför har vi skapat Sveriges skönaste arbetsplats. Våra transportbilar Citroën Berlingo, Jumpy och eller den större Jumper kommer i flera olika storlekar och utföranden så att du alltid kan hitta en som passar just din arbetssituation. Från endast 1.450 kr/mån kan du också få Sveriges skönaste arbetsplats.

  

Top