Hoppa till innehåll
Minibussar

CITROËN MINIBUSSAR

Citroën erbjuder flera modeller för både privatkunder och företagskunder som vill transportera många människor. Citroën e-Spacetourer och Citroën e-Berlingo är skapade för resor i fullständig komfort.

CITROËN ë-SPACETOURER

Minibussen Citroën Spacetourer är perfekt för alla resor med familj och vänner. Modellen erbjuder enastående komfort tack vare sätena med Advanced Comfort-teknik och fjädringstekniken Progressive Hydraulic Cushions. Citroën ë-Spacetourer har samma fördelar som Spacetourer, men är också 100 % eldriven. Välj storlek (3 olika längder finns) och få plats med upp till 9 personer. Upptäck den mycket anpassningsbara interiören, 15 tekniska funktioner för att köra med fullständig sinnesro och en höjd på 1,90 meter, vilket innebär att bilen får plats i alla parkeringar.

CITROËN ë-BERLINGO

Citroën ë-Berlingo är en pionjär inom fritidsbilar och erbjuder hög komfort och flexibilitet, tack vare de individuella sätena och flera olika karossfärger. Åtkomst till bagageutrymmet förenklas genom de två skjutdörrarna och rymlighet är en av modellens många fördelar. I storlek M, som är 4,40 meter lång, har Citroën e-Berlingo ett stort bagageutrymme med en volym på upp till 775 liter, och i storlek XL som är 4,75 meter lång är bagageutrymmets volym upp till 1 050 liter. Uppgradera dig från 5 till 7 säten på ett ögonblick.