Hoppa till innehåll
Connected services

CITROËN CONNECTED SERVICES

Navigera på vägarna i din Citroën med ett stort utbud av uppkopplade tjänster.

PEKSKÄRM

Citroën Advanced Comfort-programmet ger dig möjlighet att ansluta genom en pekskärm i mitten av instrumentbrädan. Ställ in ditt fordon, få tillgång till multimediasystemet, din telefon, luftkonditionering och navigering. Du kan även styra den med röstigenkänning.

CITROËN CONNECT PLAY (via Mirror Screen)

Med Mirror Screen, kompatibel med Apple CarPlay™ och Android Auto, kan du ansluta din smartphone och duplicera innehållet på din pekskärm i bilen.

CITROËN CONNECT NAV 

Alla våra bilar är utrustade med den senaste generationens navigationssystem från Citroën Connect Nav, antingen som standardutrustning eller tillval. Citroën Connect Nav består av en 3D-pekskärm som visar all information du behöver under din bilfärd. För att kunna vägleda och optimera din rutt i realtid är Citroën Connect Nav även kopplat till TomToms uppkopplade tjänster. För att din resa ska bli så trygg och säker som möjligt.

CITROËN CONNECT ASSIST 

En tjänst för geolokaliserade nöd- och assistanssamtal, utan behov av abonnemang, och tillgänglig 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan. Systemet säkerställer att lämplig hjälp skickas ut, automatiskt eller genom att trycka på nöd- eller assistansknappen.