COVID19-information

LÄS MER

UPPTÄCK MIRROR SCREEN

DIN SMARTPHONE I DIN CITROËN

Med hjälp av funktionen Mirror Screen* kan de appar i din mobil som är kompatibla med körning, visas på pekskärmen i din Citroën. På så sätt kan du på ett säkert sätt få vägbeskrivningar, ringa samtal, lyssna på musik eller till och med skicka meddelanden utan att behöva släppa vägen med blicken.

*Via Android Auto eller Apple CarPlayTM

Duplicering av smarttelefonens applikationer på Citroënfordonets pekskärm tack vare Mirror Screen

ANSLUT TILL MIRROR SCREEN

HUR FUNGERAR DET?

Det enda du behöver göra för att aktivera Mirror Screen i din Citroën är att ansluta din smartphone med en USB-kabel. Beroende på version och fordonsutrustning kommer dina kompatibla applikationer visas antingen via din pekskärms allmänna meny, eller via kommandona ”Telefon” eller ”Applikationer” på instrumentbrädan. En auktoriseringen kan vara nödvändig vid första anslutningen, och denna måste i så fall göras när fordonet står stilla.

Mirror Screen använder din smartphones dataabonnemang. Funktionen är en kostnadsfri tjänst, utan extra abonnemangskostnader*, eftersom ditt fordon är utrustat med en pekskärm med denna funktion (som tillval eller standardutrustning beroende på version).

*Förutom köp av avgiftsbelagda applikationer, abonnemang kopplade till applikationer eller roamingavgifter utomlands.

MIRROR SCREEN

TVÅ SÄTT ATT KOPPLA UPP SIG

Du kan koppla upp din mobiltelefon till Mirror Screen på två sätt:

  • Apple CarPlay™ för Apple-smartphones,
  • Android Auto för Android-smartphones.

Tack vare Apple CarPlay™ och Android Auto, kan du tryggt och säkert använda din telefon när du kör. Applikationerna som använts har designats helt och hållet för körning och du kan interagera med dem samtidigt som du håller ögonen på vägen och händerna på ratten.

APPLE CARPLAYTM

ANDROID AUTO

Apples smarttelefonappar duplicerade med Mirror Screen

APPLE CARPLAYTM

FÖR APPLES SMARTPHONES

För dig som har en iPhone, finns Apple CarPlay™* tillgängligt. Ring samtal, navigera, lyssna på musik eller kom åt dina meddelanden med endast rösten eller ett klick. Aktivera röstigenkänning med Siri från pekskärmen eller genom att hålla rattens röststyrningsknapp intryckt.

*Beroende på geografisk räckvidd.
Fordonets startskärm för att duplicera applikationer från en Android-smartphone.

ANDROID AUTO

FÖR ANDROIDTELEFONER

Om du har en Androidtelefon finns applikationen Android Auto* tillgänglig på Google Play store. När du ansluter din Androidtelefon till Android Auto visas dina kompatibla applikationer på pekskärmen.

*Beroende på geografisk räckvidd.
Top