Hoppa till innehåll
Filosofi

CITROËN INSPIRED BY YOU

Sedan 1919 har Citroën visat djärvhet och kreativitet med ett syfte: att göra bilar mer åtkomliga för att förbättra din vardagliga upplevelse, med utgångspunkt i dina behov. Citroën är innovativt utan att släppa på lojaliteten mot sitt DNA. Denna inspiration är tydlig från den allra första bilen ända till de senaste modellerna.

UNIK OCH DJÄRV DESIGN

Citroëns design sticker ut direkt vid första anblick. Citroën förenar harmoniskt "singularitet och enkelhet", för att använda samma ord som Pierre Leclerq, Head of Design på Citroën. Med referens till legendariska modeller och i sin strävan att skapa nya upplevelser, erbjuder Citroën ständigt unika bilar. 

 

ANPASSNING TILL DINA BEHOV

Citroën lyssnar till dina behov, vilket är anledningen till att modellerna går att anpassa efter dina behov. Hos Citroën kan du designa din bil så att den påminner om dig och återger din karaktär. Därför kan du välja från ett stort urval karossfärger eller tvåfärgade från exklusiva färgpaket. Interiörmässigt finns mycket att välja mellan för anpassning, för att skapa en bil med unik stil som passar dina behov. 

CITROËN ADVANCED COMFORT®-PROGRAMMET

Sedan Citroën grundades 1919, har bilar designats med komfort i framkant. Denna unika kvalitetsstämpel märks i dag genom de fyra innovativa hörnpelarna i programmet Citroën Advanced Comfort®: välmående, inre frid, komfort och flexibilitet.

ANVÄNDBAR TEKNIK

Citroën utrustar sina bilar med tekniska förarhjälpmedel, alla framtagna för att öka säkerheten och komforten. Citroën erbjuder också uppkopplade tjänster för att göra resor enklare och säkrare. 

DINA ÅSIKTER ÄR VIKTIGA

Med Citroën Advisor kan du dela dina synpunkter online om Citroëns återförsäljare, modeller och försäljningspersonal med full transparens.