Hoppa till innehåll
Citroën AMI

AMI – 100 % ELEKTRISK RÖRLIGHET FÖR ALLA

I 100 år har Citroën djärvt och kreativt gjort möjligheten att kunna transporteras tillgänglig för alla. nu vid gryningen av bilmärkets 101 årsdag kommer en stor nyhet – Ami 100% ëlectric är resultatet av ett arbete som började med konceptbilen Ami one c concept.
12/03/2020

AMI är svaret från ett innovativt bilmärke och ett genombrott på bilmarknaden, inspirerat av kundernas behov. Citroën är ett bilmärke som alltid jobbar med att hitta nya sätt att konsumera och som ser utmaningarna med att transporteras urbant och miljömedvetet.

 

Med unik design är AMI smart och smidig. Den består av två säten, drivs 100 % elektriskt och är mycket kompakt men ändå komfortabel. AMI är en unik karaktär som utmanar etablerade vanor.

 

AMI är menad att vara tillgänglig för alla och kommer till ett lågt och attraktivt pris samt med möjligheten att dela körningen via Free2Move service och att långtidshyra den månadsvis.

 

Sist men inte minst är AMI en helt ny upplevelse som ligger så nära människors vardag som möjligt. AMI erbjuder smart transport i urbana miljöer som gör den fria rörligheten ännu lättare och mer tillgänglig för ännu fler människor.