Hoppa till innehåll
Nya ë-C4 och Nya C4

NYA Ë-C4 OCH NYA C4

Citroën forstätter att elektrifiera sitt modellprogram under 2020 och banar väg för nästa generation sedan med de allra första bilderna av nya C4 och nya ë-C4 - 100 % ëlectric.
17/06/2020

Upptäck nästa generation sedan som samlar och kombinerar den höga standard från segmentet med en helt ny all-Citroën identitet med fokus på "Choice of Energy" och Citroëns elektrifiering under 2020. Nya ë-C4 - 100 % ëlectric är den femte modellen i en strategi att göra eldrivna bilar så tillgängligt som möjligt för alla, en strategi som även inkluderar nya C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid, Ami, nya Citroën ë-Jumpy and nya Citroën ë-SpaceTourer. Förutom denna 100 % eldrivna version av C4 kommer modellen också att finnas tillgänglig med bensin- och dieselmotor så att kunder själv kan välja vad de föredrar.

 

Styrkor: en aerodynamisk silhuett inspirerad från flera segment gör detta till ett nytt steg för Citroën och bilmärkets profil och stil. Det sticker ut genom dess bestämda och grafiska design med en unik hållning som är upphöjd, kompakt och energisk, samt med kraftfulla hjul och fälgar.

 

Komfort för alla: alla ingredienser från Citroën Advanced Comfort®-programmet ger en ny komfortabel upplevelse, som inkluderar fjädring med Progressive Hydraulic Cushions®, Advanced Comfort-säten, rejält invändigt utrymme, smart förarteknik som underlättar vardagarna i bilen och helt ny innovativ teknik för personerna i framsätena. Allt detta är kvaliteter som förstärks av det nya konceptet ë-comfort i nya ë-C4 - 100 % ëlectric, och som ger en behagligare resa.

 

Nya ë-C4 - 100 % ëlectric och nya C4 kommer visas upp för första gången under premiären den 30 juni.