Hoppa till innehåll
Servicepaket

CITROËN REPARERAR DIN BIL

Vill du ta hand om din bil och samtidigt ha kontroll över din budget? Citroën ger heltäckande erbjudanden bestående av reservdelar och arbetskostnad.

NYTTJA PAKETEN FRÅN CITROËN

ORIGINALSERVICE

Originalservice hos en auktoriserad Citroën verkstad utgår alltid från fabrikens instruktioner om vad som behöver kontrolleras och åtgärdas för att i största mån undvika dyra reparationer i framtiden. Service enligt serviceschema kan vara varje eller vartannat år beroende på modell.

CITROËN BASSERVICE

Basservice är en service som är utvecklat för Citroëns personbilar, som är 5 år eller äldre. En välutbildad Citroën mekaniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar, så som olja och oljefilter. Servicen innefattar ochså kontroller av vitala delar för onormalt slitage och dess funktionalitet. Samt ett diagnostest i bilen system med elektronisk diagnostester. Till ett överkomligt pris, kan du känna dig trygg och säker i din Citroën.
KAMREM
Kamremmen är en väsentlig del som gör att motorn fungerar på rätt sätt. Låt därför våra Citroën-specialister titta närmare på din bil. 
Läs mer
BROMS
Låt en Citroën-specialist regelbundet kontrollera din bils bromsar, så undviker du att bromssträckan blir längre i onödan. 
Läs mer
VINDRUTA
Du och din Citroën är viktiga för oss. Därför är vi alltid redo att hjälpa dig om din bil behöver det. Skulle oturen vara framme och din vindruta får ett stenskott eller en spricka kan du därför alltid vända dig till din auktoriserade Citroën-verkstad. 
Läs mer
DÄCK

Däcken som erbjuds av Citroën uppfyller dessa höga krav och våra verkstäder kan erbjuda ett brett utbud av både sommar- och vinterdäck.

 
Läs mer