Hoppa till innehåll
Vindruta

LAGA ELLER BYT VINDRUTAN

BLI AV MED STENSKOTT OCH ANDRA SKADOR

LAGA ELLER BYT VINDRUTAN

BLI AV MED STENSKOTT OCH ANDRA SKADOR

Du och din Citroën är viktiga för oss. Därför är vi alltid redo att hjälpa dig om din bil behöver det. Skulle oturen vara framme och din vindruta får ett stenskott eller en spricka kan du därför alltid vända dig till din auktoriserade Citroën-verkstad.

Våra Citroën-certifierade tekniker står redo att ta emot dig och din bil, med de rätta verktygen, kunskapen och givetvis Citroën-originaldelar. Det enda du behöver göra är att kontakta oss så tar vi hand om anmälan till ditt försäkringsbolag och all övrig kontakt så att du som kund får en så smidig hantering som möjligt.

I första hand kommer våra Citroën-specialister att laga vindrutan. Skulle rutan helt behöva bytas ut gör våra specialister det med kvalitetssäkrade delar och originalglas från Citroën. Vi ser sedan till att teknik som sensorer och radar i vindrutan fungerar optimalt även efter bytet.

På så vis kan du alltid vara säker på att din Citroën fungerar precis en Citroën ska göra, utan några kompromisser eller genvägar. För du och din Citroën är viktiga för oss.