Hoppa till innehåll
Vive la 10
Vive la 10 – service hos Citroën ska alltid vara 10/10
Att köra en Citroën är att vara en del av en gemenskap. Det är att vara en Citroënist och det viktigaste för oss på Citroën är att se till att det innebär bästa möjliga service för dig och din bil. Vårt mål är att finnas till hands för dig, oavsett vad du behöver hjälp med, och att alltid få högsta betyg när du betygsätter ditt nästa verkstadsbesök hos oss.

Vive la 10 är ett löfte till er Citroënister att vi alltid strävar efter högsta kvalitet. Det är i fransk Citroën-anda en sammanfattning av vårt mål att alltid finnas där för dig och din bil.
Nästa gång du besöker vår Citroënverkstad för service, hjulskifte, underhåll eller för något annat ärende kommer du att få möjligheten att utvärdera oss och vår service. På vår tiogradiga skala krävs ett betyg på minst 9 av 10 för att ditt besök hos oss ska ses som lyckat. Men vi vill nå högre än så. Vi vill alltid ha toppklass – för du som Citroënist förtjänar det bästa.

Ge oss chansen att få bevisa att vi verkligen är värda högsta betyg av dig. Vi tar gärna emot din feedback och dina tankar kring ditt verkstadsbesök – för en service hos Citroën ska alltid vara 10/10.

Vive la 10!