Hoppa till innehåll
Vive la 10

Vive la 10 – service hos Citroën ska alltid vara 10/10

När du kör en Citroën ska du alltid få bästa möjliga service hos våra auktoriserade verkstäder, oavsett vad du och din bil behöver hjälp med. 

 

Citroën erbjuder ett brett utbud av servicetjänster för dig och din bil. Allt från specialanpassad service som Originalsservice och Basservice för bilar äldre än fem år, till fasta priser på servicepaket, som exempelvis byte av bromsar och kamrem. Behöver du byta eller laga en vindruta, eller utföra ett smidigt hjulskifte står våra kunniga tekniker redo att bistå dig med originaldelar framtagna specifikt för din Citroën.

 

Vive la 10 är ett löfte till alla Citroënister att vi alltid strävar efter högsta kvalitet. Det är vårt mål att alltid finnas där för dig och din bil. För du är en Citroënist och det innebär att vara en del av en viktig gemenskap.

Nästa gång du besöker vår Citroënverkstad för service, hjulskifte, underhåll eller för något annat ärende kommer du att få möjligheten att utvärdera oss och vår service. På vår tiogradiga skala krävs ett betyg på minst 9 av 10 för att ditt besök hos oss ska ses som lyckat. Men vi vill nå högre än så. Vi vill alltid ha toppklass – för du som Citroënist förtjänar det bästa.

Ge oss chansen att få bevisa att vi verkligen är värda högsta betyg av dig. Efter ditt verkstadsbesök kommer du att få ett sms från oss där du får chansen att dela med dig av din feedback och dina tankar direkt till oss. Vi hoppas att du tar vara på den möjligheten – för en service hos Citroën ska alltid vara 10/10.


Vive la 10!