AV MÄRKET SOM UPPFANN FLEXBILEN

Sedan 1996 har Berlingo legat steget före på marknaden för kompakta MPVs. Nu presenteras nya Berlingo, en fräsch och uppdaterad version som samtidigt behåller alla goda egenskaper från tidigare modeller. Nya Citroën Berlingo erbjuder nya djärva och innovativa lösningar vad gäller design, flexibilitet och funktion.

Nya Citroën Berlingo är rymlig, bekväm, anpassningsbar och utrustad med en rad genomtänkta funktioner och egenskaper: Rekordstor lastvolym, otrolig flexibilitet med tre individuella baksäten som kan fällas ned, många förvaringsutrymmen, bland annat senaste versionen av Modutop®-innertaket med flera smarta funktioner, och ett urval av fina färger och material för olika inredningsstilar.

DESIGN

1430x350-New-Berlingo-Route-design.jpg

En bil med djärv och säker utstrålning, en dynamisk profil med karaktäristiska Airbumps® och kontrastfärgade detaljer:
Nya Citroën Berlingo är fritidsbilen nummer 1.

650x500-New-Berlingo-ludospace-famille.jpg


DEN ULTIMATA FRITIDSBILEN

En bil med djärv och säker utstrålning, en dynamisk profil med karaktäristiska Airbumps® och kontrastfärgade detaljer: Nya Citroën Berlingo är fritidsbilen nummer 1.

Nya Citroën Berlingo förnyar sig med en robust design som framhäver bilens egenskaper. En modern och smidig bil som dessutom kan fås i två olika längder: standardlängden M på 4,4 meter och nya modellen XL som mäter 4,75 meter. De två modellerna M och XL har plats för 5 respektive 7 passagerare.

Framtill har nya Citroën Berlingo fått en distinkt och lättigenkännlig design högre och kortare motorhuv, en breddad front med ljussignatur i två rader som tydligt visar bilens märkesidentitet och en framflyttad vindruta som ger mer plats och större ljusinsläpp.

Berlingo är utrustad med lastbågar och med Airbumps® på sidorna som ger modellen det karaktäristiska Citroën-utseendet, samtidigt som det ger ett extra skydd för karossen.


DESIGN & FÄRGER: EN TYDLIG PERSONLIGHET

Nya Citroën Berlingo finns i ett brett urval av olika karossfärger: Sand Sable, Grön Aqua, Röd Ardent, Silver Acier, Grå Platinium, Svart Onyx. Anpassningsmöjligheterna blir ännu fler med färgpaketen som erbjuder olikfärgade detaljer i vitt (utr. FEEL) eller orange (tillval XTR PACK) runt dimstrålkastarna och på sidolisterna. Nya Citroën Berlingo har dessutom en instrumentbräda med ren och sober design med en rad olika förvaringsmöjligheter. I kupén har man en hög sittposition som ger bra sikt runt om. Tillvalet XTR PACK har en grön tygklädsel och och orange dekor.
650x500-New-Berlingo-Sable-Perso.jpg

SE NYA BERLINGOS EVOLUTION

Nya Citroën Berlingo förändrats – större och mer flexibel...

CITROËN ADVANCED COMFORT®

En bekväm kupé med harmonisk atmosfär

VISUEL-4-K9-200-X-141

Nya Citroën Berlingo ingår i programmet Citroën Advanced Comfort®. Det innebär att du får en optimal körkomfort med bekväma säten, fjädring och effektiv ljudisolering som gör resan till en njutbar upplevelse.

Nya Citroën Berlingo har en kupé med stort ljusinsläpp tack vare de stora glasade ytorna som går runt hela bilen. Det glasade panoramaglaset bidrar också till ljusinsläppet och kan enkelt dras för med en eldriven solgardin.

Praktiska och rymliga förvaringsmöjligheter

PHOTO 5 OK 200 X 141

Nya Citroën Berlingo är lika genomtänkt invändigt som utvändigt. En lättlastad bil med två sidoskjutdörrar och en baklucka med ruta som kan öppnas separat.

De fällbara sätena gör nya Citroën Berlingo till en otroligt rymlig och flexibel bil. Den maximala lastvolymen ligger på 775 liter för M-modellen och 1 050 liter för XL-modellen.

Nya Citroën Berlingo kan dessutom erbjuda rymliga och genomtänkta förvaringslösningar på sammanlagt 186 liter i kupén, bland annat Modutop® ett förvaringsutrymme på 92 liter i bagageutrymmets tak.

OPTIMAL FLEXIBILITET

Baksätena kan vikas ned i golvet individuellt (3 delat) eller tillsammans, anpassat till vad du behöver för stunden. Du även fälla det främre passagerarsätet och då bilda ett sammankopplat plant golv för optimal lastning. Med alla 4 säten fällda kan Nya Citroën Berlingo skryta med en lastvolym på upp till 4000 liter och en lastlängd på över 3 meter för XL-versionen.

Bagageutrymmet kan anpassas så att du får två utrymmen, ett läge där den förstärkta hatthyllan delar bageutrymmet ungefär på mitten och bildar ett eget förvaringsutrymme som du kan komma åt via det öppningsbara backluckefönstret (utr. Shine), och ett läge där man fäller in hatthyllan så att du får ett utrymme för maximal volym.
plancher 1500
tva

Nya Citroën Berlingo finns nu i två längder med kontrollerade proportioner och välbalanserade linjer.

XL-modellen är 35 cm längre än M-modellen med längre hjulbas och förlängt bakre överhäng. Den tredje raden med säten är flyttbar och glidande, vilket ger val mellan passagerarkomfort eller större startkapacitet beroende på dina aktiviteter.

Dimensioner

Längd

mm

Bredd

mm

Höjd

mm

Bagageutrymme

L


[cle1: DIMENSIONS_NOMBRE_PLACE Lang:SV]

INTELLIGENT TEKNOLOGI

1430x350-New-Berlingo-TdB.jpg

Lugnt och tryggt på vägen

16 körhjälpsfunktioner

Lugnt och tryggt på vägen

650x500-New-Berlingo-Couple.jpg

Nya Citroën Berlingo har utrustats med flera moderna och praktiska tekniska funktioner. Vi har samlat den bästa tekniken för ökad säkerhet på vägen och du kan känna dig lugn och trygg när du kör.

...alltid avkopplad med 16 körhjälpsfunktioner

650x500-New-Berlingo-Sable-Route.jpg

Aktiv avåkningsvarnare, trötthetsvarnare, hastighetsskyltsavläsare & rekommenderad hastighet, Adaptativ farthållare, Active Safety Brake (autobroms), backkamera, head-up display m.m.… 

...alltid uppkopplad via pekskärmen på 8 tum

650x500-New-Berlingo-Mirror-Screen.jpg

En 8-tums pekskärm med flera anslutningsmöjligheterna gör att du kan hålla kontakten och hålla dig uppdaterad på ett säkert sätt medan du kör: MirrorScreen med Apple Carplay® och Mirror Link™.

ehdi_dieselmotor

BRÄNSLEEFFEKTIVA MOTORER


Nya Citroën Berlingo känns dynamisk på vägen tack vare en ny plattform och bränsleeffektiva motorer av senaste generationen med låg bränsleförbrukning och låga koldioxidutsläpp. Nya Berlingo kan fås med diesel- eller bensinmotorer, som alla är väl anpassade för både stads- och landsvägskörning. Dieselmotorerna kan dessutom drivas med HVO100 som är ett 100% fossilfritt och förnybart drivmedel som minskar CO2 utsläppen med upp till 88%*. Med nya Citroën Berlingo introduceras dessutom en automatisk växellåda med 8 växlar, EAT8, som ger en optimal körkomfort. Motorerna erbjuder därmed en hög prestanda samtidigt som de respekterar miljön.
*Enligt drivmedelsaktören Preem: https://www.preem.se/foretag/produkt-och-tjanster/Produktkatalog/produkter/kategori/hvo-diesel-100/
Top