Hoppa till innehåll
Kompakta familjebilar

LITEN FAMILJEBIL

När du behöver en bil som du och familjen enkelt kan ta er runt med ska du välja en liten familjebil från Citroën. Utmärk dig på vägarna med modeller som Citroën C3 och nya Citroën C4, utan att kompromissa med komfort, praktiska möjligheter eller mångsidighet.

CITROËN C3

Stick ut på rätt sätt med Citroën C3. Som liten familjebil  utmärker sig Citroën C3 med en uttrycksfull personlighet, design, komfort och detaljer som Airbumps®. Välj den exteriör som passar dig bäst bland många tillgängliga kombinationer och få en modern och uppkopplad Citroën, som också har 12 olika förarassistanssystem för att göra ditt dagliga liv så enkelt som möjligt. 

CITROËN C4

Citroën C4 är en kompakt kombi från Citroën och perfekt liten familjebil när du prioriterar komfort och design. Dina resor blir alltid behagliga med fjädringstekniken progressive Hydraulic Cushions® och Advanced Comfort-säten.

Citroën C4 erbjuds med både förbränningsmotor och en elmotor som tillhandahåller tyst och enkel eldrift. Elbilen är utrustad med ett batteri på 50 kWh, vilket ger en räckvidd på upp till 350 km. Batteriet har en garanti på 8 år eller 160 000 km för 70 % av dess laddningskapacitet.

KÖP ELLER PRIVATLEASA EN LITEN FAMILJEBIL

Citroën erbjuder alltid smarta finansieringslösningar för att möta dina behov. Köp eller privatleasa en liten familjebil, beroende på vilket som passar dig. Om du väljer Citroën privatleasing betalar du enbart en smidig månadskostnad och binder dig inte längre än nödvändigt. Dessutom ingår alltid service och minst 1 000 mil per år under hela leasningperioden.