Hoppa till innehåll
Nya Citroën ë-C4 X

NYA CITROËN Ë-C4 X – 100 % ELEKTRISK

Från 534 990 kr
Privatleasing från 6.799 kr/mån
Upptäck nya Citroën ë-C4 X – en modell med elegansen hos en fastback-silhuett, kombinerad med attityden hos en SUV och den tidlösa designen hos en halvkombi.

UNIKT OCH ELEGANT KONCEPT

Stilen hos nya Citroën ë-C4 X utmanar traditionella designkoder för kompakta modeller och erbjuder en innovativ och distinkt bil. Upptäck en design som kombinerar en fastbacks eleganta form och den moderna looken hos en SUV, tillsammans med den tidlösa elegansen och rymligheten hos en sedan.
 

 • Upp till 360 km räckvidd.
 • 100 kW motoreffekt, vilket motsvarar 136 hk.
 • 3 körlägen (Eco, Normal och Sport) som frigör körglädje helt utan CO2-utsläpp.
Privatleasing från 3.299 kr/mån

NOS MEILLEURES OFFRES

DISTINKT STIL

Framparti med självsäker Citroën-signatur

Den höga och horisontella motorhuven har rundade utskärningar och de kromade linjerna sträcker sig över hela bilens bredd. De flyter ihop i framljus med dubbla höjder med Citroën LED Visions belysningsteknik. Utöver att tillhandahålla maximal sikt förstärker de även fordonets högteknologiska DNA.

Dynamisk taklinje

Nya Citroën ë-C4 X är 4,6 meter lång och passar perfekt in i Citroëns modellprogram mellan C5 X (4,80 m) och C4 (4,36 m).

Från sidan löper bilens dynamiska taklinje elegant från toppen av vindrutan till bakluckans övre panel, vilket ger formen hos en halvkombi med perfekt hållning. Aerodynamiken har optimerats tack vare karossens snabba och rena taklinje.

Nya bakre LED-strålkastare

De nya distinkta LED-bakljusen återskapar framljussignaturen. De lyfter de skulpterade linjerna i bakluckans öppning och avslutas i en pilformation framför bakdörren, vilket ytterligare förstärker karossens dynamik.

SANN KOMFORT

I interiören kan förare och passagerare njuta av en oöverträffad känsla av trygghet, komfort och rymlighet tack vare Citroën Advanced Comfort-programmet.

Advanced Comfort-säten

De breda och välkomnande Advanced Comfort®-sätena är utrustade med 15 mm förstärkt specialskum och tillhandahåller en unik blandning av visuell och dynamisk sittkomfort. Passagerarna får känslan av att sitta i en mjuk fåtölj som är isolerad mot buller och gupp. Högdensitetsskummet i säteskärnan säkerställer optimal komfort, särskilt under långa resor, och har lång hållbarhet, vilket minimerar förslitning hos sätena.

För en extra känsla av välbehag under årets kallare månader kan förarens och den främre passagerarens säten värmas upp.

Rymligt bagageutrymme

Den unika designen hos nya Citroën ë-C4 X har skapat ett extra brett bagageutrymme med 510 liters nyttovolym. Samtidigt som taket böljar mjukt framifrån och bak, möjliggör gångjärn under bakrutan en bred och hög bakluckeöppning för enkel åtkomst.

I extrautrymmet under bagageutrymmets golv kan extra föremål transporteras och laddkabeln/laddkablarna förvaras på ett korrekt sätt.

Fjädring med progressiva hydrauliska stopp®

Citroëns innovativa och exklusiva fjädringssystem är avgörande för körkomforten och består av två hydrauliska stopp tillsammans med stötdämparen och fjädern, i stället för mekaniska stopp.

Hydrauliska stopp ger en ”flygande mattan-effekt”, vilket har varit med och skapat Citroëns hyllade komfort. De ger känslan av att bilen flyter över ojämn mark.
TEKNIK
Uppkopplade tjänster
Nya Citroën ë-C4 X erbjuder senaste generationens uppkoppling tack vare det intuitiva infotainment-gränssnittet My Citroën Drive Plus, ett komplett system dedikerat till uppkoppling och uppkopplade tjänster.
Säkerhets- och förarassistansutrustning

Nya Citroën ë-C4 X erbjuder ett antal av senaste generationens förarassistanssystem. Smart teknik erbjuds i nya eldrivna Citroën ë-C4 X som förbättrar körsäkerheten:
 

 • Aktiv säkerhetsbroms
 • Kollisionsriskvarning och efterkollisionsbroms
 • Highway Driver Assist
 • Adaptiv farthållare med Stop&Go-funktion

MOTORER

100 % ëlektrisk

De viktigaste funktionerna hos nya Citroën ë-C4 X:
 

 • 100 kW (136 hk) elmotor och automatisk växellåda.
 • Omedelbart tillgängligt vridmoment på 260 Nm.
 • Upp till 360 km räckvidd.
 • 10 min laddning ger 100 km räckvidd med en 100 kW DC-laddare.


Ett 50 kW-batteri har en garanti på 8 år eller 160 000 km för 70 % av dess laddningskapacitet.

ACCESSOIRES

 Besoin d’un tapis de sol, d’un coffre de toit ou même d’un porte-vélos pour partir en vacances?

Choisissez parmi une large gamme d’équipements et d’accessoires parfaitement adaptés à votre utilisation.