Hoppa till innehåll
Citroën C4 X

CITROËN ë-C4 X och C4 X

El, bensin eller diesel

C4 X från 314.990 kr

ë-C4 X från 484.990 kr 

Upptäck Citroën C4 X och ta del av våra förmånliga privatleasingerbjudanden på välutrustade modeller. Citroën C4 X kombinerar elegansen hos en fastback-silhuett, kombinerad med attityden hos en SUV och den tidlösa designen hos en halvkombi.

UNIKT OCH ELEGANT KONCEPT

Designen hos Citroën ë-C4 X och C4 X bygger på en stil som kombinerar den eleganta silhuetten av en fastback med det moderna utseendet hos en SUV. Citroën ë-C4 X och C4 X låter dig välja den motor som passar dina behov bäst.

C4 X

 • Finns med bensin- eller dieselmotor.
 • Motorer på 130 hästkrafter med EAT8 automatisk växellåda.

ë-C4 X – 100 % elektrisk

 • Upp till 360 km räckvidd.
 • 100 kW motoreffekt, vilket motsvarar 136 hästkrafter.
 • 3 körlägen (Eco, Normal och Sport) som frigör körglädje helt utan CO2-utsläpp.

NOS MEILLEURES OFFRES

Från 134 900 kr kr

DISTINKT STIL

Framparti med självsäker Citroën-signatur

Den höga och horisontella motorhuven förstärks av runda utskärningar. De kromade linjerna sträcker sig över hela bilens bredd och flyter stilrent ihop med de främre strålkastarna. Placerade i dubbla höjder är de utrustade med Citroëns LED Visions belysningsteknik, vilket ger maximal sikt för föraren.

Dynamisk taklinje

Citroën ë-C4 X och C4 X är 4,6 meter lång och passar perfekt in i Citroëns modellprogram mellan C5 X (4,80 m) och C4 (4,36 m).

Från sidan löper bilens dynamiska taklinje elegant från toppen av vindrutan till bakluckans övre panel, vilket ger formen av en halvkombi med perfekt hållning. Aerodynamiken har optimerats tack vare karossens snabba och rena taklinje.

Nya bakre LED-strålkastare

De nya distinkta LED-bakljusen återskapar framljussignaturen. De lyfter de skulpterade linjerna i bakluckans öppning och avslutas i en pilformation framför bakdörren, vilket ytterligare förstärker karossens dynamik.

SANN KOMFORT

I interiören kan förare och passagerare njuta av en oöverträffad känsla av trygghet, komfort och rymlighet tack vare Citroën Advanced Comfort-programmet.

Advanced Comfort-säten

De breda och välkomnande Advanced Comfort®-sätena är utrustade med 15 mm förstärkt specialskum och tillhandahåller en unik blandning av visuell och dynamisk sittkomfort. Passagerarna får känslan av att sitta i en mjuk fåtölj som är isolerad mot buller och gupp. Högdensitetsskummet i säteskärnan säkerställer optimal komfort, särskilt under långa resor, och har lång hållbarhet, vilket minimerar förslitning hos sätena.

För en extra känsla av välbehag under årets kallare månader kan förarens och den främre passagerarens säten värmas upp.

Rymligt bagageutrymme

Den unika designen hos Citroën ë-C4 X och C4 X har skapat ett extra brett bagageutrymme med 510 liters nyttovolym. Samtidigt som taket böljar mjukt framifrån och bak, möjliggör gångjärn under bakrutan en bred och hög bakluckeöppning för enkel åtkomst.

I extrautrymmet under bagageutrymmets golv kan extra föremål transporteras och laddkabeln/laddkablarna förvaras på ett korrekt sätt.

Fjädring med progressiva hydrauliska stopp®

Citroëns innovativa och exklusiva fjädringssystem är avgörande för körkomforten och består av två hydrauliska stopp tillsammans med stötdämparen och fjädern, i stället för mekaniska stopp.

Hydrauliska stopp ger en ”flygande mattan-effekt”, vilket har varit med och skapat Citroëns hyllade komfort. De ger känslan av att bilen flyter över ojämn mark.
KÖR ZEN
Citizen-tjänster
Tack vare Citizen-programmet får du ut det mesta av tjänsterna som gör det dagliga livet enklare. Både från ditt hem och din bil, för din säkerhet och komfort.
Säkerhets- och förarassistanssystem
Citroën ë-C4 X och C4 X erbjuder en rad förarassistanssystem. Upp till 20 avancerade system förbättrar förarens säkerhet och minskar stressen för både förare och passagerare.

MOTORER

El, bensin eller diesel

De viktigaste funktionerna hos Citroën ë-C4 X:
 

 • 100 kW (136 hk) elmotor och automatisk växellåda.
 • Omedelbart tillgängligt vridmoment på 260 Nm.
 • Upp till 360 km räckvidd.
 • 10 min laddning ger 100 km räckvidd med en 100 kW DC-laddare.


 Ett 50 kW-batteri har en garanti på 8 år eller 160 000 km för 70 % av dess laddningskapacitet.

 

Citroën C4 X är utrustad med en effektiv och högpresterande bensinmotor:

 • 1.2 liters Euro 6.4 PureTech-bensinmotor med 130 hästkrafter, Stop & Start-teknik och en åttaväxlad automatisk växellåda.

Citroën C4 X är även tillgänglig med en effektiv och högpresterande dieselmotor:

 • BlueHDi-dieselmotor Euro 6.4 med 130 hästkrafter, Stop & Start-teknik och en åttaväxlad automatisk växellåda.

RÄKNA UT DIN UPPSKATTADE RÄCKVIDD

Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.
Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.
 

TILLBEHÖR

Behöver du en golvmatta, en takbox eller till och med ett cykelställ till din semester? Välj från ett brett utbud av tillbehör, som är perfekt anpassade för dina behov.