Hoppa till innehåll
Citroën ë-Berlingo – företagsleasing från 2.999 kr/mån

Citroën ë-Berlingo – företagsleasing från 2.999 kr/mån

30/11/2023

Citroën gör arbetslivet enklare. Helelektriska transportbilen Citroën ë-Berlingo finns just nu tillgänglig för endast 2.999 kronor i månaden, med förmånlig företagsleasing. Upplev modern teknik, anpassade lösningar för alla företag och ikonisk Citroën-komfort. 

 

100 % elektriska Citroën ë-Berlingo är utrustad med en 100 kW elmotor och levererar en räckvidd på upp till 275 kilometer, med möjlighet till snabb uppladdning av batteriet. På insidan är modellen smart utformad för att erbjuda en kombination av perfekt Citroën-komfort, stor funktionalitet, mångsidighet och imponerande rymlighet.

 

– Kombinationen mellan vår innovativa Citroën ë-Berlingo och vår förmånliga företagsleasing ger dig som kund ett svårslaget erbjudande. Som företagare får du en helt ny och eldriven transportbil med en rejäl räckvidd, samtidigt som vi håller månadskostnaden på en låg nivå, säger Patrik Hansson, Brand Manager LCV på Citroën i Sverige, och fortsätter:

 

– Citroën ë-Berlingo riktar sig mot en bred målgrupp som består av allt från hantverkare till butiksinnehavare, större företag och egenföretagare. Det är en modell som vi av erfarenhet vet att väldigt många olika grupper har stor nytta av.

 

 

Företagsleasing med låga månadskostnader

Citroën erbjuder ett brett utbud av transportbilar, med anpassade lösningar för alla företag. Just nu finns helelektriska ë-Berlingo tillgänglig för endast 2 999 kronor i månaden, med Citroëns förmånliga och smidiga finansiella företagsleasing. Tack vare välfyllda lager erbjuds en snabb leverans av modellen.

 

– Hos Citroën satsar vi alltid på att erbjuda flexibla, mångsidiga och stabila helhetslösningar till våra företagskunder. Från den låga månadskostnaden, till den snabba leveransen och en auktoriserad service av högsta kvalitet, säger Patrik Hansson.

 

 

Välj elektriskt och spara pengar

Med en transportbil från Citroën reser du alltid med oöverträffad bekvämlighet och har tillgång till den senaste tekniken. Citroën ë-Berlingo erbjuder smidighet och en upphöjd körställning, samt en mångsidig interiör som med enkelhet kan omvandlas till ett kontor på fyra hjul. 

 

– Vi erbjuder alltid trygga och flexibla leasingerbjudanden på våra transportbilar, och vi har inte gjort något undantag med Citroën ë-Berlingo. Som modell är den modern, kraftfull och mångsidig. Sedan är den också 100 % elektrisk och det är inte minst en god nyhet för din plånbok, säger Patrik Hansson, och avslutar: 

 

– Med en helelektrisk transportbil får du låga service- och driftskostnader och en låg fordonsskatt på 360 kronor om året. Det blir ganska snabbt många tusenlappar som du kan spara bara där, med en helt ny Citroën ë-Berlingo för ditt företag. 

 

Fakta: Fördelar med elektriska Citroën ë-Berlingo

  • Spara 2.335 kr/mån jämfört med att köra motsvarande modell med förbränningsmotor*.
  • Inga lokala utsläpp.
  • Låga bullernivåer.
  • Färre rörliga delar, vilket innebär lägre underhållskostnader.

 

*Uträkning avseende fordonsskatt, servicekostnader och bränslekostnader baserat på en körsträcka om 1.500 mil.