Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

Månadskostnaden är beräknad på en CITROËN JUMPY L1 BlueHDi 95 med förmånlig finansiering via Citroën Finans: Ränta: 2,95%. Restvärde: 50% 36 mån. Första förhöjda hyra: 25%

UPPTÄCK DEN HELT NYA GENERATIONEN JUMPY

 

 

Den nya generationen Jumpy har optimerats för att bli ännu mer praktisk, bekväm och säker. Den har de senaste tekniska körhjälpsfunktionerna och de nyaste motorerna, vilket gör den till en perfekt ”arbetskamrat” för yrkesfolk i farten. Nya Jumpy finns i tre olika längder och kan utrustas med sidoskjutdörrar med handsfree-funktion (som tillval). 

DESIGN & FLEXIBILITET

Citroen Jumpy rouge 2017 red

Inspirationen till designen på nya Citroën Jumpy har hämtats från personbilarnas och SUV:arnas värld. Den har en mjuk och följsam stil och ger ett intryck av trygghet och kraftfullhet. Den utstrålar både energi och lugn! I fronten har den en kort och helt vågrät motorhuv med stora, högt placerade strålkastare, vilket ger god sikt över vägen.

EN MÄNGD OLIKA INREDNINGSMÖJLIGHETER

1500x646_Bien_Etre_Citroen_Jumpy.jpg

.

Bakom den breda sidoskjutdörren på nya Jumpy finns generösa invändiga volymen, bara fantastin kan begränsa de inrednings- och omvandlingsmöjligheter som finns.

Den robusta och moderna stilen som utarbetats med funktion och användning i fokus, gör den till den perfekta arbetsbilen.

AVSPÄND, ENKEL OCH UPPKOPPLAD KÖRNING!

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace_3.jpg

.

Nya Jumpy ger dig avspänd och enkel körning tack vare tekniken som gör att du hela tiden kan koncentrera dig på vägen. På den 7 tum stora pekskärmen visas alla funktioner, medier, navigation och telefon. Den styrs med fingertopparna, tack vare den kapacitiva pektekniken.

OPTIMERAD BRÄNSLEFÖRBRUKNING

1500x646_usages_Motorisations_Nouveau_Jumpy.jpg

.

De effektiva BlueHDi dieselmotorerna i nya Citroën Jumpy är givet vis Euro6-klassade och ger mycket låg bränsleförbrukning vid blandad körning och låga CO2-utsläpp. Från 5,2 l/100 km och 135 g CO2/km.

597x597_Polyvalence_Nouveau_Jumpy.jpg

PRAKTISK UPPBYGGNAD

Den effektiva uppbyggnaden av nya Citroën Jumpy kan lätt anpassas efter alla behov – alltid lika funktionell, praktisk och ergonomisk. Den modulära bottenplattan av senaste generationen är särskilt förstärkt för denna modell och bygger på bottenplattan till C4 Picasso.

Det ger upp till 1 300 kg lastvikt, 6,6 m3 lastvolym och upp till 2,5 ton släpvikt. Den modulära uppbyggnaden märks även på två hjulbasvärden (2,92 m och 3,27m), men också på två överhäng bak (0,80 m och 1,15 m), vilket ger tre olika längder.

TRE LÄNGDER, SAMMA MÅNGSIDIGHET

nya jumpy_längd 608x262

Nya Citroën Jumpy finns i tre olika längder. Förutom de två längderna M (4,95 m) och XL (5,30 m), kommer Jumpy nu också i en helt ny version på 4,60 m. Den är både kompakt och praktisk. Precis som de andra två, M och XL, har även XS en lastvikt på upp till 1 300 kg. De kompakta måtten ger extra smidighet.

1,93 M ÖVER MARKEN

608x262_hauteur_utile_Citroen_Jumpy.jpg

Smidig och lätt i alla situationer! Med 1,93 m höjd, tar sig nya Jumpy utan problem in på parkeringar dit den här typen av fordon normalt har svårt att komma in. Så nu behöver du inte köra varv på varv runt kvarteret för att infarten till parkeringen är för låg. Du vinner tid genom att parkera närmare kunderna.

KOMFORT

1500x646_Bien_Etre_Modularité.jpg

Citroëns välkända komfort finns också i den här bilen! Såväl med sätesklädseln och instrumentbrädan på insidan, som med körkomforten, ger nya Citroën Jumpy dig ett arbetsfordon som är lika bekvämt som en personbil. Varje körning blir effektiv och samtidigt lugn och trygg.

SIDOSKJUTDÖRRAR MED HANDSFREE-FUNKTION

Har du händerna fulla? Inga problem! Handsfree-funktionen (som tillval) gör att du kan öppna och stänga skjutdörrarna utan att ta i dem och det är en verkligt exklusiv funktion i det här segmentet. Du för helt enkelt foten under den bakre stötfångarens hörn, och bilen låses upp och sidoskjutdörren på den sida där du befinner dig öppnas.

Med samma rörelse stänger du dörren och låser bilen när du går därifrån. Med den här funktionen blir det enklare att lasta i och ur bilen när du har båda händerna upptagna!

608x262_ouverture_porte_Citroen_Jumpy.jpg

EN TROGEN VÄN PÅ JOBBET!

Nya Citroën Jumpy är en perfekt följeslagare som verkligen förenklar vardagslivet för dig. Praktisk, modern och flexibel. Oavsett vilken yrkesgrupp du tillhör, hittar du en Jumpy som passar dig!
1500x646_usages_Citroen_Jumpy.jpg

MODUWORK – ÄNNU MER FLEXIBILITET

Tack var den specifika skiljeväggen och möjligheten att fälla upp passagerarsätet fram, kan Moduwork ge ett extra lastutrymme med plant golv. Lastlängden förlängs med 1,16 m (upp till 4 m lastlängd i version XL). Det går också att göra om kupén i nya Jumpy till ett mobilt kontor genom att sänka mittarmstödet. Det blir då till en skrivplatta med resårband som håller fast föremål (laptop, surfplatta, osv.). Dessutom finns speciella hållare till smartphone och surfplatta som tillbehör.
597x597_Moduwork_Nouveau_Jumpy.jpg
597x597_Confort_Roulage_Nouveau_Jumpy.jpg

KÖRKOMFORT

Oavsett vägens skick ger nya Citroën Jumpy bästa körkomfort tack vare fram- och bakvagnar som ger god styrprecision samtidigt som den mycket goda stötdämpningen bibehålls.

Nya Jumpy har en förstärkt framvagn av typen Pseudo Mc Pherson med krängningshämmare, och en ny bakvagn av typen snedställd triangellänk, som klarar en maxlast på 1 300 kg.

SMART TEKNIK

1500x646_Techno_Citroen_Jumpy.jpg

Nya Citroën Jumpy ger dig avspänd, enkel och helt säker körning. Förutom de användbara vardagsfunktionerna som nyckelfritt lås- och startsystem (ADML) och sidoskjutdörrarna med handsfree-funktion erbjuder nya Citroën Jumpy också teknik som underlättar körningen.

TOP REAR VISION

747x322_K0.jpg

-

Detta är en verkligt exklusiv funktion och består i en backkamera som på pekskärmen visar en bild i 180° vinkel uppifrån av området bakom bilen. När bilen närmar sig ett hinder zoomas området bakom bilen in automatiskt och visar mer exakt avståndet till hindret.

GRIP CONTROL

747x322_Grip_Control_Nouveau_Jumpy.jpg

-

Detta är ett förfinat antispinnsystem som optimerar hjulens drivkraft beroende på underlaget. Grip Control förstärker drivkraften hos nya Jumpy på svårare underlag.

White

.

ALLTID UPPKOPPLAD!

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

Citroën Connect Nav (beroende på version) är ett nytt navigationssystem med 3D, pekfunktion, realtidsanslutning och med röststyrning eller styrning via pekskärmen. Citroën Connect Nav är anslutet till uppkopplade tjänster som TomTom Traffic som ger trafikinformation i realtid, lokalisering av bensinstationer och parkeringsplatser med prisuppgifter och information om lokala sevärdheter. 

520x293_SpaceTourer_ConnectNav.jpg
520x293_MirrorScreen_ConnectNav.jpg

Vill du lyssna på musiken i din smartphone eller ta reda på vägen? Det är enkelt och intuitivt med Mirror Screen (en kompatibel telefon krävs). Kompatibla appar visas på pekskärmen i bilen. Mirror Screen fungerar med Apple CarPlay™ och MirrorLink®. Praktiskt, eller hur?

TÄNK PÅ SÄKERHETEN

Aktiv farthållare

747x322_techno_Nouveau_Jumpy.jpg

Med den aktiva farthållaren kan du låta bilen anpassa hastigheten efter bilen som ligger framför. Systemet kan ändra hastigheten med upp till 20 km/h och använder bara gaspedalen.

Dödavinkeln-varnare

747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

Dödavinkeln-varnaren informerar föraren om att ett fordon befinner sig i den döda vinkeln. Det visas med en orange lysdiod som är placerad på backspegeln. Systemet består av fyra givare som sitter i stötfångarna fram och bak, och det är aktivt i hastigheter mellan 12 och 140 km/h.

Avläsning av skyltar

747x322_limite_vitesse.jpg

Det här helt nya systemet fungerar med hjälp av en kamera som sitter längst upp i vindrutan. Den ger föraren information om den aktuella hastighetsbegränsningen. När systemet känner av en hastighetsskylt kan du med ett tryck på en knapp godkänna den rekommenderade hastigheten.

Active Safety Brake

747x322_techno_Nouveau_Jumpy_2.jpg

Den här funktionen kan minska personskadorna vid en eventuell kollision, tack vare en kamera högst upp på vindrutan. Systemet träder i kraft om föraren inte bromsar i tid, och det bidrar till att
undvika kollisioner med rörliga och stillastående hinder på vägen, inklusive fotgängare, i hastigheter upp till 30 km/h,
och minska kollisionshastigheten när bilen rullar i över 30 km/h.

SMARTA OCH EFFEKTIVA MOTORER

1500x646_usages_Motorisations_Nouveau_Jumpy.jpg

Nya Citroën Jumpy finns med de Euro 6-klassade dieselmotorerna BlueHDi. Denna nya generation motorer ger en kraftig reducering av utsläppen av kväveoxid (NOx) och CO2 (upp till 4 % minskning). SCR-katalysatorn, som är placerad före partikelfiltret med tillsatsmedel, är det enda efterbehandlingssystem som kan minska NOx-utsläppen med upp till 90 % och samtidigt minska CO2-utsläppen med 4 %.

De olika dieselmotoralternativen hos nya Citroën Jumpy ger följande bränsleförbrukning vid blandad körning och utsläpp av CO2:

BlueHDi 95 manuell växellåda (70 kW - 210 Nm vid 1 750 varv/min): 5,5 l/100 km och CO2-utsläpp på 144 g/km.

BlueHDi 95 Stop & Start ETG6-växellåda (70 kW - 240 Nm vid 1 750 varv/min): 5,2 l/100 km och CO2-utsläpp på 135 g/km.

BlueHDi 120 Stop & Start, manuell sexväxlad växellåda (90 kW - 340 Nm vid 2 000 varv/min): 5,3 l/100 km och CO2-utsläpp på 139 g/km.

BlueHDi 150 Stop & Start manuell sexväxlad växellåda (110 kW - 370 Nm vid 2 000 varv/min): 5,3 l/100 km och CO2-utsläpp på 139 g/km.

BlueHDi 180 Stop & Start EAT6 (130 kW - 400 Nm vid 2 000 varv/min): 5,8 l/100 km och CO2-utsläpp på 151 g/km.

 

HVO100
Visste du att du kan tanka 100% förnybart och fossilfritt i alla våra dieselmotorer?

Läs mer om HVO100 och dess fördelar här.

FÖRBRUKNING

bränsleförbrukning_nya_jumpy

.

UTSLÄPP

608x262_Emissions_Jumpy.jpg

.

Priserna gäller ordertecknade transportbilar t.o.m. 30 september 2018 om inget annat anges av din Citroën-återförsäljare Alla priser är exkl. moms. För mer information, se aktuell kundprislista. Respektive återförsäljare ansvarar för sin egen prissättning. Bilen på bilden är extrautrustad. CO2-utsläpp fr. 133g/km och bränsleförbrukning fr. 0,51l/100km
Jumpy
Från 184 900 kr exkl.moms
Jumpy GDG
Top