COVID19-information

LÄS MER

UPPTÄCK CONNECTED NAVIGATION PACK

VÅRT NYA NAVIGATIONSSYTEM

Genom Connected Navigation Pack får du information om trafik, bensinstationer, parkeringsplatser, väderprognoser, offentliga laddningstationer och till och med fartkamerazoner. Connected Navigation Pack är är integrerat i Citroëns fordon, och innehåller följande:

  • Trafik i realtid av TomTom Services
  • Fartkamerazoner av TomTom Services*

*Som standardutrustning eller som tillval beroende på modell och version.

TRAFIK I REALTID AV TOMTOM

VÄLKOMMEN TILL EN SKÖNARE KÖRUPPLEVELSE

Organisera och optimera dina resor med hjälp av navigationssystemet i Citroëns bilar. Tack vare TomToms 3D-navigationstjänst kan du anlända till din destination tryggt och säkert genom att till exempel undvika trafikstockningar och vägarbeten.

TRAFIK I REALTID

TANKSTATIONER

TILLGÄNGLIGHET

VÄDERPROGNOSER

LADDNINGSTERMINALER

Skärm för den uppkopplade tjänsten ”Trafik i realtid”.

TRAFIK I REALTID

Denna tjänst innehåller information om trafiken i realtid. Genom att ta hänsyn till trafikflödet och händelser utmed din resväg, som vägarbeten, fartsänkningar och väderförhållanden hjälper den dig att planera bästa rutten till din destination.

Skärm ”Bensinstationer” för Trafik i realtid av TomTom-tjänster

BENSINSTATIONER OCH BRÄNSLEPRISER

Denna tjänst hjälper dig lokalisera de bensinstationer som ligger i närheten av din planerade rutt. Du får även tillgång till deras kontaktuppgifter, bränslepriser samt navigering dit.

Skärm ”Parkeringsplatser” för Trafik i realtid av TomTom-tjänster

HITTA PARKERING

Denna tjänst hjälper dig hitta en ledig parkeringsplats. Du får information om priser och om hur många lediga platser som finns.

Skärm

VÄDERPROGNOSER

Här visas väderleksförhållandena utmed din planerade rutt. Med 5-dagarsprognoser kan du förutse dina vägförhållanden för en tryggare och säkrare resa.

Skärm ”Bensinstationer” för trafik i realtid av TomTom-tjänster

HITTA OFFENTLIGA LADDSTATIONER

Har du ett hybrid- eller elfordon? Denna tjänst hjälper dig att hitta offentliga laddstationer och vägleder dig sedan till den du väljer. Endast information från våra partnerterminaler visas.

FARTKAMERAZONER VIA TOMTOM

FÖR EN SKÖNARE KÖRUPPLEVELSE

Skärm för den uppkopplade tjänsten fartkamerazoner av TomTom-tjänster

MEDDELANDEN OM FARTKAMERAZONER

Denna tjänst hjälper dig att hålla koll fartkamerazoner* och avståndet dit. Tjänsten är tillgänglig i alla europeiska länder förutom Schweiz och Tyskland och finns som standard- eller tillvalstjänst, beroende på modell, version och fordonets registreringsdatum.

*Fartkameror i Europa (enligt lokal lagstiftning) och fartkamerazoner i Frankrike

FÖRDELAR MED VÅRA UPPKOPPLADE NAVIGATIONSTJÄNSTER

UPPDATERING AV KARTOR

Cartographie_625x375

Varje år förändras cirka 15 % av det europeiska vägnätet och för att ta hänsyn till dessa ändringar gör Trafik i realtid från TomTom två årliga uppdateringar av tjänstens alla kartor. Gå till ditt personliga MyCitroën-konto för mer information.

ABONNEMANG PÅ TJÄNSTER

Souscription1_625x375

Vid inköpet av ditt nya fordon får du åtkomst till alla tjänster i Connected Navigation Pack* under 3 år. Efter det kan du prenumerera på en förlängning av erbjudandet genom att ansluta dig till Citroën Services Store.

*Som standardutrustning eller som tillval beroende på modell och version. 

Top