Hoppa till innehåll
ë-Berlingo

CITROËN ë-BERLINGO – 100 % ELEKTRISK

Från 519.990 kr
Sedan 1996 har Berlingo varit den utmanande bilen för fritidsaktiviteter. Nu utvidgar Citroën sitt sortiment med en elektrisk version av Berlingo – en familjebil med flexibelt passagerarutrymme och exceptionell lastkapacitet.

PARTNER TILL DINA AKTIVITETER

Elektrisk körglädje

Den 100 % elektriska Citroën ë-Berlingo ger rörelsefrihet tack vare en räckvidd på upp till 280 km enligt WLTP. Med en elmotor som skapar 100 kW effekt – vilket motsvarar 136 hk – kan du nå 130 km/h,  samtidigt som du slipper buller och vibrationer. 

Den ultraflexibla familjebilen

Eldrivna Citroën ë-Berlingo tilltalar familjen som tycker om aktiviteter och äventyr. Baksätena är skjutbara och fällbara, tillsammans eller var för sig, och ger eldrivna Citroën ë-Berlingo en exceptionell modularitet. Sätena kan till och med fällas ihop till ett plant golv.

Upp till 7 säten i storlek xl

Eldrivna Citroën ë-Berlingo finns i två längder, M och XL, och kombinerar rymlighet med väldesignade linjer. Den anpassar sig till dina vardagliga behov och rymmer upp till 7 personer, om du väljer storleken XL.

AKTUELLA KAMPANJER PÅ CITROËN ë-BERLINGO

SJÄLVSÄKER STIL

Mångsidig och rymlig

Med dess höga, korta motorhuv och uttrycksfulla front har eldrivna Citroën ë-Berlingo en dynamisk och inspirerande design – med mjuka och tilltalande linjer.  

ANVÄNDARVÄNLIG INTERIÖR

Designad för ditt välbefinnande

Eldrivna Citroën ë-Berlingo är smart utformad för att erbjuda perfekt komfort. Interiören ger en verklig känsla av lugn med sina mjuka och varma material. Samtidigt är det stort fokus på funktionalitet, tack vare en stor mångsidighet och många smarta förvaringsutrymmen. 

TEKNIK

 

 

SÄKERHET OCH FÖRARASSISTANSSYSTEM
Eldrivna Citroën ë-Berlingo är utrustad med en uppsättning praktiska funktioner som förbättrar säkerheten samtidigt som körkomforten ökar.

CONNECTED SERVICES

255_Security

My Citroën assist

Geolokaliserad tjänst för kostnadsfria nödanrop och assistanssamtal, utan abonnemang och givetvis tillgänglig när som helst på dygnet.
257_Connect_Nav

My Citroën drive

Navigationssystemet ger information om trafiken och om tillgängliga bensinstationer och parkeringsplatser. 
256_Connect_Play

My Citroën play

Tjänsten är kompatibel med Apple CarPlay™ och Android Auto, och gör att kompatibla appar visas direkt på mittkonsolen.

RECENSIONER AV CITROËN ë-BERLINGO

ELMOTOR

Automatlåda

  • 136 hk (100 kW) elmotor och automatisk åttaväxlad EAT8-växellåda.
  • Upp till 80 % laddning på 30 minuter* för en räckvidd på 280 km enligt WLTP.


Batteriet har en garanti på 8 år, eller 160 000 km för 70 % av laddningskapaciteten.

*100 kW offentlig laddning.